Ipanema haalt 7 miljoen dollar op

Om de groei te versnellen heeft Ipanema 7 miljoen dollar verworven van Noble Venture in Londen.

Om de groei te versnellen heeft Ipanema 7 miljoen dollar verworven van Noble Venture in Londen.

De 7 miljoen dollar zal Ipanema spenderen aan het uitbreiden van de wereldwijde geografische dekking en de groei van het R&D-team. De afgelopen drie jaar heeft Ipanema Technologies een jaarlijkse groei van 60% gehad. De extra financiële middelen waren naar eigen zeggen nodig om dit groeitempo vast te kunnen houden.

Ipanema Technologies is gespecialiseerd in applicatieverkeersbeheersystemen voor wide area networks, of anders gezegd: het beter aligneren van de bedrijfsprocessen en it. Het nieuws van de investering volgt op de recente benoeming van Reza Mahdavi als directeur van Worldwide Operations. Mahdavi komt in dienst bij Ipanema na 14 jaar bij Cisco te hebben gewerkt, waar hij eerst hoofd van globale en strategische partners was en vervolgens directeur van opkomende landen en ontwikkelingslanden in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Het meest recent was hij vice president van Corporate Affairs in San José, Californië.

Ipanema heeft onder meer partnerschappen lopen met serviceproviders zoals BT, France Telecom/Orange Business Services, C&W, Tata Communications en Swisscom. Ongeveer 75% van beheerde services voor WAN-optimalisatie voor wereldwijde telecombedrijven wordt aangedreven door Ipanema.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content