‘iPhone 5S wordt 31% sneller dan iPhone 5’

© Sonny Dickson
Michael Ilegems Chef van Knack Focus en KnackFocus.be

Volgens een journalist van Fox News krijgt de te verschijnen iPhone 5S een nieuwe chip die 31 procent sneller presteert dan de huidige.

Fox News-journalist Clayton Morris beweert dat de iPhone 5S zal beschikken over een A7-chip. Die heeft een 64-bits processor en zou zo’n 31 procent sneller presteren dan de A6-chip met 32-bit processor waar de iPhone 5 en de iPad 4 mee uitgerust zijn. De A7-chip moet animaties nog vloeiender gaan weergeven.

De onofficiële Apple-blog 9to5Mac bevestigt het gerucht omtrent de A7-chip. Het is aannemelijk dat deze nieuwe chip ook in de komende iPad verwerkt wordt.

Gouden iPhone Andere verwachte nieuwe features van de iPhone 5S zijn een geüpdatete camera – die de gebruiker in staat stelt slow-motionfilmpjes met een framerate van 120 fps te schieten – en een vingerafdruksensor.

De laatste gelekte foto’s, terug te vinden op de blog van de Amerikaan Sonny Dicson, tonen de iPhone 5S in een goudkleurige uitrusting.

iPhone 5C
De iPhone 5S zou op 10 september voorgesteld worden en op 20 september in de verkoop gaan, en zou gepaard gaan met de release van de iPhone 5C, een goedkopere variant op de populaire smartphone van Apple die in meerdere kleuren beschikbaar komt en in eerste instantie bestemd is voor opkomende markten als China en India.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content