IT-Care neemt Vortalities Cloud Integrator over

IT-Care maakt bekend dat het de activiteiten van Vortalities Cloud Integrator heeft overgenomen. Het bedrijf wil zo sterker staan op de steeds meer cloud gebaseerde IT-markt.

IT-Care maakt bekend dat het de activiteiten van Vortalities Cloud Integrator heeft overgenomen. Het bedrijf wil zo sterker staan op de steeds meer cloud gebaseerde IT-markt.


Vortalities Cloud Integrator is gespecialiseerd in Microsoft SharePoint, het platform voor samenwerking binnen bedrijven via een website, en in Office 365, de cloudtoepassing van Microsofts kantoorsoftware. IT-Care, dat ICT-oplossingen en -servicecontracten levert voor de KMO, is ook actief in deze markt en wil door de overname de diensten verder en versneld uitbouwen.


De medewerkers van Vortalities zijn allen Microsoft Certified engineers en hebben inmiddels meer dan 400 SharePoint-projecten gerealiseerd. Door de overname kan IT-Care de focus meer op SharePoint-toepassingen leggen en zo een strategisch stevigere positie innemen op een markt die de klassieke infrastructuur inruilt voor cloud computing.


“De IT-Care infrastructuur kennis (on site en in “the cloud”) en de SharePoint integratie expertise van Vortalities, gecombineerd met de gezamenlijke Office 365 ervaring brengt vanaf januari 2013 een uniek IT-aanbod naar de Belgische KMO,” zegt Peter Viellefont, zaakvoerder van Vortalities.


Vortalities zal een aparte divisie vormen binnen IT-Care. Het blijft gevestigd op de huidige locatie in Nieuwerkerken bij Aalst. IT- Care, met het hoofdkantoor gevestigd is in Poperinge, gaat deze locatie ook gebruiken als Oost-Vlaamse uitvalsbasis.


IT-Care en Vortalities zijn beiden Cloud Accelerate Partner bij Microsoft. Voor Belgacom is Vortalities ICT Agent en IT-Care ICT Expert. Vortalities werd opgericht in 2004 door Peter Viellefont.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content