Jan Valcke vertrekt bij VASCO

Jan Valcke © .

De COO van Vasco Data Security International gaat met pensioen. Zijn opvolger kwam vorig jaar bij het bedrijf en neemt de functies over.

Valcke wordt opgevolgd door Scott Clements die vorig jaar aan boord kwam als EVP en chief strategy officer. “Scott is een ervaren executive met een brede functionele en operationele ervaring en de juiste capaciteiten om Vasco naar het volgende groeistadium te brengen”, zegt T. Kendall Hunt, ceo van Vasco in een persbericht.

Scott Clements was voor zijn komst naar Vasco elf jaar lang aan de slag bij Tyco International waar bij onder meer senior vicepresident voor business development was. Van daaruit focuste hij onder meer op overnames. Daarvoor werkte bij bij Honeywell in financiële en operationele rollen.

Valcke werkte zo’n twintig jaar voor Vasco en was daarmee een van de uithangborden van de beveiligingsspecialist die onder meer de digipass voor internetbankieren maakt. Naar eigen zeggen wil Valcke nu meer tijd doorbrengen met zijn familie.

Hunt bedankt Valcke voor zijn bijdrage aan het bedrijf. “”Jan’s talent en visie hebben Vasco gepositioneerd als industry leader. We danken hem voor zijn toewijding en verwezenlijkingen en respecteren zijn keuze om met pensioen te gaan.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content