Joke Dehond is ICT Woman of the Year

Joke Dehond en Ellen Van Den Berghe, ICT Woman of the Year en Young ICT Lady of the Year. © Thomas De Boever

Joke Dehond, ceo van Inventive Designers, is door Data News uitgeroepen tot ICT Woman of the Year 2015. Ellen Van Den Berghe, digital channels manager bij de Nationale Loterij, is de nieuwe Young ICT Lady of the Year.

Het is de zesde keer dat Data News de ICT Woman of the Year verkiest tijdens She Goes ICT. Meer dan tienduizend lezers stemden Joke Dehond in de top-3 waarna ze door de jury werd verkozen. Andere finalisten zijn Dominique Leroy, ceo van Proximus, en Els Blaton, ceo van Everis.

Dehond is nog maar 35 jaar maar leidt al enkele jaren het bedrijf Inventive Designers uit Hoboken dat tools ontwikkelt om bedrijven te laten communiceren met hun klanten. Ze begon als ontwikkelaarster en groeide zo door naar de top van het bedrijf. De combinatie van ondernemerschap met technische kennis kon de jury overtuigen om voor haar te kiezen.

De nieuwe Young ICT Lady of the Year is Ellen Van Den Berghe. Zij tekent de digitale communicatiestrategie van de Nationale Loterij uit, inclusief analytics en implementatie. Al heeft ze de ambitie om op termijn haar eigen bedrijf te beginnen. Ook hier werd de jury gecharmeerd door de zin in ondernemen.

De awards werden uitgereikt tijdens ‘She Goes ICT’ in The Egg in Brussel. Met het initiatief wil ons blad vrouwen in de sector extra in de spotlights zetten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content