Kappa Data in zee met Kaspersky Lab

Frederik Tibau expert Digital Innovation & Growth bij Agoria

Kaspersky Lab gaat samenwerken met Kappa Data voor de distributie van zijn beveiligingsoplossingen voor de zakelijke markt in de Belux.

Kaspersky Lab gaat samenwerken met Kappa Data voor de distributie van zijn beveiligingsoplossingen voor de zakelijke markt in de Belux. Kappa Data is een Belgische distributeur gespecialiseerd in netwerkconnectiviteit en -beveiliging voor kleine en middelgrote ondernemingen. Kaspersky Lab wil zijn aandeel in de zakelijke Belux-markt vergroten, en de samenwerking met Kappa Data moet die doelstelling ondersteunen.

“Kappa Data is een professionele partner die niet alleen aan resellers en aan eindgebruikers, maar ook aan ons als leverancier toegevoegde waarde kan bieden”, vertelt corporate sales manager van Kaspersky Lab Benelux Kirsten Koning.

“Zeker omdat Kappa Data ook directe contacten met eindgebruikers heeft en ons kan ondersteunen met pre-sales activiteiten. Daarbij is er een goede klik tussen beide bedrijven. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat we samen de gewenste groei in de Belux zullen realiseren.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content