Kaseya lijft Scorpion Software in

De Zwitserse leverancier van IT-systeembeheersoftware neemt het Amerikaanse Scorpion Software over.

De Zwitserse leverancier van IT-systeembeheersoftware neemt het Amerikaanse Scorpion Software over.

Met de overname wil Kaseya de basis vormen voor Identitymanagement-as-a-Service (IDaaS). Scorpion Software specialiseert zich immers in tweefactor-authenticatie, single sign on en wachtwoordbeheeroplossingen. Samen hebben ze daarmee naar eigen zeggen een aanbod dat nog niet bestaat. Kaseya heeft vandaag meer dan vijfhonderd klanten wereldwijd en wordt geleid door voorzitter en ceo Yogesh Gupta.

Hoeveel Kaseya betaalt voor de overname wordt niet bekendgemaakt. Beide bedrijven hebben geen kantoren in België. Wel is er een zeskoppig Beneluxkantoor in Nederland dat voortaan ook de diensten van Scorpion Software kan aanbieden.

“Wij zijn heel enthousiast over onze aansluiting bij Kaseya, de leverancier van IT-beheersoftware in de cloud voor MSP’s en voor IT-afdelingen binnen ondernemingen”, zegt Dana Epp, oprichter van Scorpion Software. “Wij delen de visie van Kaseya als het gaat om een geïntegreerd cloud-platform voor IT-beheer en -beveiliging. We kijken ernaar uit de nieuwe, gecombineerde oplossing aan te bieden aan onze klanten.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content