KBC zoekt strategische partner voor Indiase ICT-dochter ValueSource

Bank-verzekeraar KBC gaat op zoek naar een ‘strategische partner’ voor zijn Indiase dochter ValueSource Technologies, die gespecialiseerd is in informaticadienstverlening voor de financiële sector.

Bank-verzekeraar KBC gaat op zoek naar een ‘strategische partner’ voor zijn Indiase dochter ValueSource Technologies, die gespecialiseerd is in informaticadienstverlening voor de financiële sector. Dat meldt KBC in een persbericht.

Volgens KBC is een ‘substantiële verhoging’ van de werkmiddelen van ValueSource nodig om het bedrijf concurrentieel te houden binnen de Indiase markt. Daarom heeft de bank-verzekeraar een aantal opties geëvalueerd en beslist om voor ValueSource een strategische partner te zoeken die actief is in India.

KBC verwierf ValueSource in 2004. Het bedrijf levert vooral ICT-diensten aan de Belgische bank- en verzekeringsactiviteiten van KBC en in beperkte mate aan derden. De partner zal ook diensten blijven verlenen aan KBC.

ValueSource telt ongeveer 300 werknemers. “De wijziging zal geen gevolgen hebben voor de Belgische en Centraal-Europese ICT-medewerkers van KBC”, luidt het in een persbericht. (Belga/BO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content