Kind en Gezin haalt mobiele data bij Belgacom

Kind en Gezin heeft een raamcontract gesloten met Belgacom voor mobiele voice- en datacommunicatie. Het gaat om een contract van 700.000 euro.

Kind en Gezin heeft een raamcontract gesloten met Belgacom voor mobiele voice- en datacommunicatie. Het gaat om een contract van 700.000 euro.

Op 330 plaatsen in Vlaanderen kunnen gezinnen met jonge kinderen terecht bij een team van deskundigen voor een verpleegkundig en medisch consult. De verpleegkundige en de arts onderzoeken en vaccineren de kinderen gratis en geven praktische adviezen. Kind en Gezin was in het kader daarvan op zoek naar een oplossing om de regio-verpleegkundigen via hun laptop online toepassingen te laten raadplegen, en heeft die nu gevonden bij Belgacom.

Concreet levert Belgacom mobiele voice communicatie voor zo’n 1.000 gebruikers. Om de laptops online te krijgen zal Belgacom binnen dit raamcontract ook 800 datakaarten en 800 3G-modules van Option leveren. In de lente van dit jaar zullen de laptops in gebruik worden genomen door de verpleegkundigen die in de consultatiebureaus van Kind en Gezin werken.

De overeenkomst geldt voor 3 jaar en heeft een waarde van 700 000 euro, bevestigt Chris Dumoulin van Kind en Gezin. Belgacom van zijn kant geeft aan dat het contract belangrijk is omdat ook andere Vlaamse agentschappen hierop kunnen intekenen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content