Marnix Van Marcke nieuwe Azlan Belux directeur

Tech Data heeft Marnix Van Marcke aangesteld als directeur van Azlan BeLux, de value added dochter van de it-distributeur.

Tech Data heeft Marnix Van Marcke aangesteld als directeur van Azlan BeLux, de value added dochter van de it-distributeur.


In zijn functie als Azlan Director BeLux zal Marnix Van Marcke het Belgische en Luxemburgse team leiden. Hij vervoegt het team vanaf 1 februari 2013. De aanstelling kadert in Tech Data’s strategie om verder te diversifiëren in zijn Azlan-divisie en zo ook klaar te zijn voor de ontwikkelingen in de Enterprise-markt.


Van Marcke heeft 35 jaar ervaring in de it-wereld. Eerder was hij bij IBM Belux verantwoordelijk voor verschillende sales- en channelactiviteiten. Hij bekleedde onder meer de functie van Channel Sales Manager voor de IBM Software Group. “Ik kijk ernaar uit om mijn ervaring aan te wenden voor Tech Data en zijn partners. Het is mijn betrachting om onze gemeenschappelijke business op een gezonde en structurele manier te laten groeien door onder andere de toegevoegde waarde te leveren die de partners van ons verwachten,” zegt Van Marcke.


Marnix Van Marcke zal in zijn nieuwe functie bij Azlan vanuit een matrixstructuur rapporteren aan Henk Snijders, Azlan/ETC Director Benelux en voor de lokale Belux business aan Patrick Steenssens, Country Manager Belux.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content