Media App werpt een blik op de toekomst van onze media

© iMinds

De Media App is een eenmalige digitale publicatie waarin Vlaamse mediamensen hun licht laten schijnen over de toekomst van onze media.

Enkele Vlaamse mediaspelers hebben in samenwerking met het iMinds Media Innovatie Centrum de Media App gelanceerd. Dat is een eenmalige digitale publicatie waarin Vlaamse mediamensen hun licht laten schijnen over de toekomst van onze media.

De gratis Media App werd tijdens de Staten-Generaal van de Media gelanceerd. De toepassing is ontwikkeld op het NextGen digitale publishing platform van het Vlaamse bedrijf Twipe.

De app bundelt content van Apache, Belga, De Morgen, De Tijd, Gazet van Antwerpen, Het Nieuwsblad, Humo, Libelle, Medialaan, Newsmonkey, P-Magazine, SBS België, Story, Trends, TV Brussel en de VRT.

“Deze Media App is een digitale nieuwspublicatie”, zegt Martijn Bal, directeur van het iMinds Media Innovatie Centrum. “Aan de hand van tekst, beeld, infografieken en video’s wordt een blik geworpen op de mogelijke toekomst van de media. Hiermee worden ook de impressies van de Staten-Generaal met het grote publiek gedeeld.” (Belga/MI)

Partner Content