Meer dan 1.250 mensen maakten stemfie in zwemkledij om reis te winnen

© Neckermann

Meer dan 1.250 mensen hebben zondag een stemfie in zwemkledij getrokken en op Facebook gezet, in de hoop een reis te winnen bij Neckermann. 10 mensen kregen een duoticket naar Turkije of Marokko.

Wie zondag ging stemmen in zwemkledij, in het stemhokje een foto van zichzelf nam en deze stemfie op Facebook plaatste, maakte kans om zondag nog voor een week naar Turkije of Marokko te vertrekken via Neckermann.

Meer dan 1.250 mensen deden mee aan de actie. Uiteindelijk kregen tien mensen van Neckermann een duoticket naar Turkije of Marokko, aldus woordvoerder Baptiste van Outryve.

“De mensen moesten de foto posten en om 11 uur per telefoon laten weten dat die foto online stond”, aldus van Outryve, die spreekt van een zeer succesvolle actie. “Op een bepaald moment stonden 62 mensen in de telefonische wachtrij.”

Stemfies zijn in ons land officieel verboden, maar de FOD Binnenlandse Zaken liet voor de verkiezingen al weten dat de kans klein is dat voor de foto’s boetes worden uitgedeeld.

Talrijke mensen, onder wie ook verschillende politici, plaatsten zondag dan ook foto’s van zichzelf in het stemhokje op sociale netwerksites. Dit waren de 22 beste stemfies volgens Knack.be. (Belga/MI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content