Mercator besteedt documentbeheer uit aan Xerox

Stefan Grommen Stefan Grommen est rédacteur de Data News.

Xerox heeft een belangrijk contract voor de levering van documentbeheerdiensten gewonnen bij de verzekeringsmaatschappij Mercator.

Xerox heeft een belangrijk contract voor de levering van documentbeheerdiensten gewonnen bij de verzekeringsmaatschappij Mercator.

Het contract is in de wacht gesleept door Xerox Global Document Outsourcing, waar ook het overgenomen Affiliated Computer Services (ACS) deel van uitmaakt.

De deal houdt in dat Xerox alle transactionele correspondentie van Mercator zal beheren, gaande van de opmaak en productie van gepersonaliseerde documenten tot en met het onder omslag brengen en de aflevering daarvan op de post. Ook zorgt Xerox voor het beheer van de inkomende documenten (briefwisseling, e-mail en fax), met inbegrip van de automatische digitalisering, signering en indexering, via een Xerox-softwareplatform.

Verder zal Xerox de multifunctionele printers van Mercator, via de Managed Print Services van Xerox, optimaliseren, vernieuwen en beheren. Ook wordt er een servicecenter ingericht met met Xerox-specialisten en de nodige software en technologie voor de aanmaak, lay-out, productie (inclusief afwerking) en de versturing van documentapplicaties. Tenslotte zorgt het bedrijf ook voor het beheer van drukwerken die worden gerealiseerd op offset- of digitale systemen via de Xerox Document Supply Services.

De waarde van de opdracht wilde Mercator niet bekendmaken. Onlangs won Xerox nog een groot contract bij Atos Origin. Het was de eerste grote deal in Europa van het overgenomen ACS.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content