Merknaam Tele2 wordt BASE in België

Stefan Grommen Stefan Grommen est rédacteur de Data News.

Vanaf 1 oktober 2009 verdwijnt het merk Tele2 van de Belgische markt en wordt het vervangen door het merk BASE.

Vanaf 1 oktober 2009 verdwijnt het merk Tele2 van de Belgische markt en wordt het vervangen door het merk BASE.

“De klanten blijven genieten van dezelfde voorwaarden als voordien”, luidt het in een persbericht. De verandering van Tele2 naar BASE gebeurt automatisch. In oktober 2007 nam KPN Tele2 Belgium over om ook vastelijndiensten aan te bieden op de Belgische markt. KPN Belgium, met kantoor te Wemmel, leverde producten en diensten aan eindgebruikers onder de merknaam Tele2 en aan bedrijven onder de naam KPN Belgium.

Mobiele, vaste en ADSL diensten worden vanaf nu op de consumentenmarkt aangeboden onder het merk BASE. “Dit zal de convergentie tussen de productenportfolio’s van beide firma’s versterken”, klinkt het. “De nieuwe naam biedt ook mogelijkheden om het bestaande aanbod te vernieuwen. BASE is en blijft een challenger op de Belgische markt.”

In de voorwaarden van de overname in oktober 2007 zat vervat dat de merknaam Tele2 ten laatste voor oktober 2010 van de Belgische markt verdwenen moest zijn. Tele2 klanten worden gedurende de komende dagen van deze naamswijziging met een persoonlijk schrijven op de hoogte gebracht.

Eind 2008 had KPN Group Belgium 732 mensen in dienst (BASE + ALLO telecom). KPN Group Belgium haalde vorig jaar een omzet van 647 miljoen euro.

Bron: Belga

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content