Microsoft en KPMG slaan de handen in elkaar

© web
Frederik Tibau expert Digital Innovation & Growth bij Agoria

Microsoft en KPMG hebben een wereldwijde samenwerkingsovereenkomst gesloten, waardoor KPMG één van de grotere systeemintegratoren wordt van Microsoft-technologie. Overigens nam KPMG op 3 februari nog Crimsonwing over, een gespecialiseerde Microsoft-dienstverlener.

De strategische samenwerking tussen Microsoft en KPMG is gericht op drie pijlers: data analytics, cloud-toepassingen en erp- (Dynamics) en crm-oplossingen.

“Om optimaal te kunnen inspelen op de snel veranderende marktomstandigheden is een correcte informatievoorziening essentieel voor bedrijven”, verduidelijkt Bart Meyer van KPMG België. “Ons bedrijf heeft in de loop der jaren een sterke expertise opgebouwd op het vlak van business transformaties en data-gedreven proces- en marktintelligentie. De samenwerking met Microsoft laat ons nu toe om ook de technische implementatie van de Microsoft-producten bij onze klanten door te voeren.”

“KPMG heeft niet alleen een sterke industrie-specifieke kennis, we kunnen onze business proces-expertise ook aanvullen met kennis rond tax, compliance en regelgeving,” aldus nog Meyer. “Ons aanbod omvat alle aspecten op het vlak van zowel business als compliance en regelgeving. Hier kan KPMG zich duidelijk onderscheiden van de traditionele technologie-integratoren.”

Crimsonwing

Op 3 februari 2015 nam KPMG Crimsonwing over, een dienstverlener/integrator gespecialiseerd in Microsoft-technologie, en werd de Joint Venture ‘KPMG Crimsonwing’ opgezet.

Door de samenwerking van beide bedrijven staat een team van 500 gespecialiseerde medewerkers klaar om bedrijven te helpen bij het begeleiden van transformatieprocessen die zijn gebaseerd op Microsoft-technologie.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content