Microsoft verminkt Office 365 in oude browsers

. © .

Microsoft waarschuwt dat de ervaring met het gebruik van Office 365 in oude versies van IE half januari significant verslechtert.

Op 12 januari voert Microsoft een aantal veranderingen door aan Office 365 waardoor de cloudversie van kantoorapplicaties aanzienlijk slechter werken in Internet Explorer 8 en Internet Explorer 9. Onder meer het gebruik van het zakelijk sociaal netwerk Yammer is dan niet meer mogelijk, waarschuwt Microsoft. Verder schakelt de cloudversie over op een ‘light-versie’. Yammer was overigens al niet te gebruiken in combinatie met Windows 8.

De datum is in meer opzichten belangrijk voor gebruikers van Internet Explorer. Vanaf dat moment ondersteunt Microsoft er nog slechts één versie van de browser per versie van het Windows-besturingssysteem. In de meeste gevallen is dat IE 11. Alleen voor enkele Windowsversies wordt nog een oudere IE-versie ondersteunt. IE 8 en alle oudere IE-versies gaan op die dag in de afvalbak. Een volledig lijstvan de versies die nog bijgehouden worden staat op de supportsite van Microsoft.

Bron: Automatiseringgids

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content