Microsofts Surface Pro 3 beschikbaar in België

© Microsoft

Vanaf heden is Microsofts nieuwe Surface Pro 3 in België en Luxemburg beschikbaar via een aantal winkels voor particulieren, via gespecialiseerde partners voor bedrijfsklanten en via MicrosoftStore.com.

De Surface Pro 3 beschikt onder meer over een full-HD-scherm van 12 inch en is standaard uitgerust met Windows 8.1 Pro, het jongste besturingssysteem van Microsoft. Alle specificaties vindt u hier.

Voorts is het toestel te gebruiken in combinatie met de Type Cover, een keyboard met mechanische toetsen dat zich via magneten automatisch vastzet en dat in vijf kleuren beschikbaar is, en de nieuwe Surface-pen die je via Bluetooth aan je tablet kunt koppelen om te schrijven, te tekenen of markeringen en elektronische handtekeningen aan te brengen.

De opzet van dit toestel is “de prestaties van een laptop te koppelen aan het lichte gewicht van een tablet”. Microsofts verkoopargument is dan ook dat de tablet dienst kan doen als vervanger voor een laptop.

Prijzen en beschikbaarheid

De prijzen van de Surface Pro 3 variëren tussen 799 euro (voor een model met een i3-processor, 64 GB opslagcapaciteit en 4GB RAM) en 1.949 euro (voor een variant met een i7-rprocessor, 512 GB opslagcapaciteit en 8 GB RAM).

Het toestel is verkrijgbaar via MicrosoftStore.com en bij Fnac, MediaMarkt, Saturn, Selexion, Vanden Borre, Connect-IT en Exellent.

Professionele klanten kunnen terecht bij de Microsoft Authorized Device Resellers. Voor studenten en leerkrachten geldt in september een actie met 10 procent korting op een Surface Pro 3 bij Fnac, Robca, Van Roey (Selexion-groep) en Saturn in Luxemburg. (MI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content