Miljoenencontract voor Accenture bij Europees Parlement

Stefan Grommen Stefan Grommen est rédacteur de Data News.

It-consultancybedrijf Accenture heeft de opdracht voor de ontwikkeling en het onderhoud van it-applicaties gewonnen bij het Europees Parlement. Het contract is goed voor 12 miljoen euro over 4 jaar. Accenture zal een rist applicaties voor het Parlement ontwikkelen, onderhouden en ondersteunen. Het gaat over applicaties voor onder meer hr-, financieel, logistiek en administratief beheer. De opdracht kadert in het streven naar een grotere operationele efficiëntie bij de Europese instelling. Accenture weet overigens geregeld mooie Europese aanbestedingen in de wacht te slepen.

It-consultancybedrijf Accenture heeft de opdracht voor de ontwikkeling en het onderhoud van it-applicaties gewonnen bij het Europees Parlement.

Het contract is goed voor 12 miljoen euro over 4 jaar. Accenture zal een rist applicaties voor het Parlement ontwikkelen, onderhouden en ondersteunen. Het gaat over applicaties voor onder meer hr-, financieel, logistiek en administratief beheer. De opdracht kadert in het streven naar een grotere operationele efficiëntie bij de Europese instelling.

Accenture weet overigens geregeld mooie Europese aanbestedingen in de wacht te slepen. Zo haalde het bedrijf eind vorig jaar nog een grote opdracht binnen bij het directoraat-generaal Belastingen en douane-unie (DG Taxud) van de Europese Commissie voor het it-systeembeheer en de ontwikkeling binnen het CUST-DEV2-programma. Dat contract was goed voor 49,3 miljoen euro over drie jaar, met twee mogelijke verlengingen van een jaar.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content