Mobistar en Telenet commercialiseren 4G in 2013

Nu Belgacom zijn 4G-aanbod gelanceerd heeft, kondigen ook Mobistar en Telenet 4G aan. Beide bedrijven verwachten dit volgend jaar te commercialiseren, maar geven geen precieze lanceringsdatum.

Nu Belgacom zijn 4G-aanbod gelanceerd heeft, kondigen ook Mobistar en Telenet 4G aan. Beide bedrijven verwacht dit volgend jaar te commercialiseren.

Mobistar geeft maandag geen preciezere lanceringsdatum en verwijst naar de communicatie naar aanleiding van de lancering van het proefproject, dat in juli van start gegaan is.

Het bedrijf wees er toen op dat met de 4G-technologie “je nagenoeg onmiddellijk eigen foto’s en filmpjes zal kunnen posten op Facebook, je onbeperkt en aan perfecte kwaliteit films zal kunnen bekijken, en dat het streamen van live televisie een fluitje van een cent zal zijn”.

Wanneer Mobistar met 4G begint, zal ook Telenet 4G-diensten kunnen aanbieden, zo werd vernomen van Telenet-woordvoerder Stefan Coenjaerts. Dat is te danken aan het partnerschap dat Telenet en Mobistar hebben voor mobiele telefonie.

Bij KPN (Base), dat ook een 4G-licentie heeft, werd maandagnamiddag nog geen reactie verkregen.

In november vorig jaar kochten vier spelers een licentie voor 4G: Belgacom (dat maandag als eerste een commercieel aanbod lanceerde), Mobistar, KPN en BUCD.

Belga/MI

Partner Content