Mobistar neemt telecomactiviteiten Euphony over

Mobistar neemt een deel van de activiteiten van het failliet verklaarde Euphony over. Ook voor de zelfstandige consultants zijn er mogelijkheden.

Mobistar neemt een deel van de activiteiten van het failliet verklaarde Euphony over. Ook voor de zelfstandige consultants zijn er mogelijkheden.

Het gaat om de klanten voor Adsl en vaste telefonie die worden overgenomen. De klanten voor vaste telefonie zaten feitelijk al bij Mobistar. Daarbij neemt het bedrijf ook het merk Euphony en de aanverwachte merken voor telecom over. Wat de operator daarvoor betaalt wordt niet meegedeeld.

Gelijk met de overname van de activiteiten kunnen ook een aantal personeelsleden van Euphony overstappen naar Mobistar. Consultants die op zelfstandige basis contracten van Euphony aanboden kunnen contact opnemen met Mobistar. Mogelijk kunnen zij dus terug aan de slag, hetzij rechtstreeks bij Mobistar.

Euphony werd op 3 april failliet verklaard. Het bedrijf biedt telecom en energiediensten aan, maar verkoopt vooral diensten van andere spelers door. Voor telecom ging het doorgaans om diensten van Mobistar. Maar het bedrijf moest op zoek naar nieuwe investeerders en kon zijn zelfstandige consultants, enkele duizenden mensen, al sinds de zomer niet meer betalen. De beloftes dat er werd betaald en dat er een nieuwe investeerder zat aan te komen werden niet waargemaak.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content