Mobistar partnert met edpnet

© Belga

Mobistar gaat samen met edpnet de KMO-markt bedienen. Zo kan die eerste naast mobiel internet en telefonie ook diensten via de vaste lijn aanbieden.

De deal met edpnet gaat over vaste telefonie en vast internet voor kleine- en middelgrote bedrijven. edpnet blijft daarbij verantwoordelijk voor de levering, beheer, exploitatie en ondersteuning voor alle vaste diensten. Mobistar neemt het mobiele luik voor zijn rekening.

Het aanbod dat er uit voortvloeit is vanaf het derde kwartaal beschikbaar. Dat moet mobistar naar eigen zeggen in staat stellen om zijn ‘Enterprise Mobility 3.0′-strategie voor KMO’s uit te rollen.

De aankondiging komt niet toevallig deze week. Maandag maakte Telenet bekend dat het Base Company gaat overnemen en zo tegen 2017 niet langer samenwerkt met Mobistar. Die laatste moet dus op zoek naar nieuwe partners en businessmodellen om een vuist te kunnen maken tegen Proximus en Telenet (met Base), die zonder afhankelijkheid van andere partners triple play (of quad play als het ook om digitale televisie gaat) kunnen aanbieden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content