Mobistar wordt voor het einde van 2016 Orange

© BELGA

Het telecombedrijf gaat verder onder de merknaam Orange, zoals ook het Franse moederbedrijf heet.

De merknaam Mobistar verdwijnt tegen het einde van dit jaar. Het telecombedrijf gaat verder onder de merknaam Orange, zoals ook het Franse moederbedrijf heet. Dat meldt het bedrijf na een beslissing van de raad van bestuur.

Het Franse Orange heeft iets meer dan de helft in handen van Mobistar en drong al langer aan op een naamswijziging. Orange-CEO Stéphane Richard kondigde het in september zelfs al aan via Twitter, maar Mobistar reageerde toen dat een mogelijke rebranding nog besproken werd. Nu is de kogel dus door de kerk.

“In zijn bijna 20-jarig bestaan heeft Mobistar de Belgische telecommunicatiemarkt vernieuwd en gedemocratiseerd. De aanname van een groot internationaal merk zoals Orange zal de onderneming in staat stellen om de Belgische markt te blijven dynamiseren in het voordeel van de consument”, zegt Mobistar-voorzitter Jan Steyaert.

“Het is daarom dat onze raad van bestuur zonder reserve en unaniem heeft gestemd vóór de merkwijziging zodat Mobistar zich verder kan ontwikkelen onder het merk Orange.” (Belga/SD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content