Nashuatec gaat op in Ricoh

Ricoh Belgium en NRG Belgium (dat nog de merknaam Nashuatec hanteerde) vallen voortaan onder één structuur, met één naam: Ricoh.

Ricoh Belgium en NRG Belgium (dat nog de merknaam Nashuatec hanteerde) vallen voortaan onder één structuur, met één naam: Ricoh.

Sinds 1995 behoren afdrukspecialisten Ricoh en Nashuatec tot eenzelfde groep. In oktober 2006 sprak het moederbedrijf Ricoh Europe de intentie uit om haar Europese activiteiten meer met elkaar te integreren. Het samenbrengen van de Europese hoofdkantoren van Ricoh Europe BV en NRG Group plc in Londen vormde een eerste stap. In een tweede fase werd in verschillende Europese landen nagegaan hoe de activiteiten van Ricoh en NRG/Nashuatec geïntegreerd konden worden.

Die finale fase gaat in ons land in vanaf 3 november. Dan zullen Ricoh Belgium NV en NRG Belgium NV (dat Ricoh-producten commercialiseert onder de merknaam Nashuatec) onder één en dezelfde structuur vallen, onder de unieke merknaam Ricoh. Het Belgische filiaal zal onderdak krijgen in de NRG-gebouwen in Vilvoorde.

Ricoh Belgium krijgt een nieuwe raad van bestuur en een nieuw management. Michel De Bosschere (60) wordt voorzitter en ceo van de nieuwe Ricoh-structuur, in de hele Benelux. Eric Gryson (45) is de nieuwe coo en Hans Vloemans (57) cfo.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content