Nederlandse Circle Software komt naar België

Het Nederlandse softwarebedrijf Circle Software opent een vestiging in België. Met een eigen Belgisch kantoor wil het bedrijf de lokale overheids- en onderwijsmarkt beter kunnen bedienen.

Circle Software heeft Aarschot gekozen als locatie voor haar Belgische vestiging. Het softwarehuis zal van daaruit actiever worden op de lokale overheids- en onderwijsmarkt. Circle Software heeft in België al enkele gemeenten en onderwijsinstellingen als klant. Het bedrijf levert document management software en zakelijke systemen voor overheid, onderwijs en de non-profit. Het maakt hiervoor gebruik van het eigen platform Verseon, van Microsofts SharePoint en van aanvullende ’third party’-oplossingen.


Johan Ramaekers, waar Circle Software al enkele jaren mee samenwerkt, wordt de commercieel verantwoordelijke van Circle Software BVBA. “De Vlaamse overheidsmarkt is volop in beweging. Er is nood aan efficiënte oplossingen om de communicatie binnen de interne organisatie en die met de burger te stroomlijnen. Dit gebeurt meer en meer elektronisch via het internet,” zegt Ramaekers. Hij verwacht dat Circle Software met zijn softwareplatform hierop kan inspelen.


“Lokale presentie en voeling met professionals, klanten en brancheorganisaties is een must,” zegt Raoul Coenegracht, de directeur van het Belgische bedrijf.


In Nederland heeft Circle Software vestigingen in Eindhoven en Sittard. Vorig jaar lag de omzet van het onafhankelijke softwarehuis ongeveer 10 percent hoger dan in 2011.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content