Nieuwe foto’s van Samsung Galaxy S4 Mini gelekt

Michael Ilegems Chef van Knack Focus en KnackFocus.be

Er zijn op de Chinese Twitter-kloon Weibo nieuwe afbeeldingen opgedoken van de Galaxy S4 Mini, de kleinere en goedkopere variant van het nieuwe toptoestel van Samsung.

De website PhoneArena ontdekte op Weibo – het Twitter van China – foto’s van de Galaxy S4 Mini van Samsung.

Gelekte specificaties Dit goedkopere Android-toestel krijgt volgens de geruchten een Super AMOLED-scherm van 4,3 inch (de schermdiagonaal van de grote Galaxy S4 bedraagt 5 inch) met een resolutie van 960 bij 540 pixels (het scherm van het grote model heeft een resolutie van 1920 bij 1080 pixels) en een pixeldichtheid van 256 ppi (tegenover 441 ppi bij de gewone S4). Verder is er een camera van 5 à 8 megapixels aan boord, alsook een tweekernige processor van 1,9 GHz (hoewel eerdere geruchten spraken van een vierkernige chip).

Galaxy S4 Mini deze zomer op de marktDe Galaxy S4 Mini wordt deze zomer (in juni of juli) op de markt verwacht. Dat Samsung een kleiner model van zijn Galaxy S4 uitbrengt, zou geen complete verrassing zijn. Er zijn immers ook al mini-versies van de drie voorgaande toptoestellen.

Nog twee varianten van Galaxy S4 Naast de Mini zouden er nog twee andere varianten van de Galaxy S4 verschijnen: de waterdichte en stofbestendige Galaxy S4 Active en de Galaxy S4 Zoom die een betere camera aan boord heeft.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content