Nieuwe Mechelse Media Markt stunt met vrije verkoop PlayStation 4

© ImageGlobe

Op woensdag 27 november wordt een nieuw Media Markt-filiaal geopend in Mechelen. En op vrijdag 29 november gaat de vrije verkoop van de PlayStation 4 er van start.

Op woensdag 27 november opent in Mechelen het achttiende filiaal van Media Markt op Belgische bodem. De opening gaat gepaard met heel wat festiviteiten, maar de echte rush wordt verwacht op vrijdag 29 november. Dan gaat immers de verkoop van de PlayStation 4 van start en Media Markt Mechelen verkoopt hem vanaf dan naar eigen zeggen als enige in vrije verkoop.

Kamperen voor de PS4

De Mechelse vestiging wordt woensdag om 8 uur plechtig geopend door burgemeester Bart Somers. De keten pakt uit met enkele stunts om de opening te vieren, maar het meest opvallende is dat de winkel, als enige in België, op vrijdag 29 november start met de vrije verkoop van de PlayStation 4. Verwacht wordt dat enkele liefhebbers zullen komen kamperen voor de winkel.

Burgemeester Somers is enorm tevreden met de komst van Media Markt naar Mechelen. “Dit geeft nu al een nieuwe boost aan dit stukje van de Bruul, de impact van Media Markt is enorm belangrijk voor de fysieke aantrekkingskracht van een winkelstraat. Naast Media Markt zijn ook enkele andere winkels zich hier komen vestigen en dit zal onze stad een boost geven.” Daarnaast is de komst van Media Markt ook voor de werkgelegenheid in Mechelen zeer positief: 63 mensen gaan aan de slag, van wie zowat 70 procent uit de regio Mechelen komt.

Media Markt blijft groeien

Media Markt blijft groeien in België. De vier Saturn-winkels in Wilrijk, Luik, Brugge en Kortrijk worden momenteel omgebouwd tot Media Markt-filialen. Tegen 4 december moet die operatie afgerond zijn.

Daarnaast is de groep volop bezig met de bouw van een filiaal in Turnhout, dat in november 2014 de deuren zal openen. (Belga/MI)

Partner Content