Nokia Lumia 625 en Huawei Ascend P6 komen naar België

Huawei legt zijn nieuw vlaggenschip in de Belgische rekken. Nokia trekt vanaf half september de aandacht met een goedkope 4G-telefoon.

Huawei legt zijn nieuw vlaggenschip in de Belgische rekken. Nokia trekt vanaf half september de aandacht met een goedkope 4G-telefoon.

De Nokia Lumia 625 is een smartphone met 4,7 inch scherm (800X480), 512 megabyte RAM, een 1,2 GHz dual-core Snapdragon S4, 8 GB opslag (uitbreidbaar tot 64 GB) en een batterij van 2000 mAH. Fotograferen doe je met een 5 megapixelcamera (achteraan) of een vga camera vooraan. Filmen kan in HD (720p).

Het toestel is vanaf half september verkrijgbaar voor 289 euro in het zwart of wit waarbij je een gratis cover krijgt. Het toestel draait op Windows Phone 8, inclusief de recente Amber-update.

Huawei brengt vandaag al zijn nieuwste 4,7 inch smartphone naar België. Geen 4G en met 399 euro een stuk duurder. Maar de specificaties liggen wel een stuk hoger.

Het scherm heeft een resolutie van 1280×720, achteraan zit een 8 megapixel camera, vooraan krijgen we 5 megapixels. Huawei prijst de telefoon aan als bijzonder licht (120 gram). De processor en chipset is een Huawei K3V2E (1,5 GHz Quad-core) met 2 GB RAM en 8 gigabyte interne opslag (uitbreidbaar tot 32 GB).

De P6 is volgens Huawei perfect voor zelfs de kleinste handtas. Dat het bedrijf zich richt op een vrouwelijk publiek wordt ook duidelijk bij de functies die worden benadrukt. Zo is er de auto-gezichtscorrectie waarmee je volgens de smartphonefabrikant ongewenste rimpels kan verwijderen. De Lumia 625 pakt dan weer uit met functies als Smart Camera waarmee je ongewenste objecten uit het beeld kan verwijderen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content