Nuvia neemt branchegenoot Bys over

Kristof Van der Stadt
Kristof Van der Stadt Hoofdredacteur bij Data News

Google Apps partner Nuvia heeft de activiteiten overgenomen van het Oostende internetbedrijf Bys.

Google Apps partner Nuvia heeft begin dit jaar de activiteiten overgenomen van het Oostendse internetbedrijf Bys. De 280 kmo-klanten worden voortaan bediend door het in 2010 opgerichte Nuvia dat

Bys van zijn kant is al bijna 20 jaar actief in de internetbranche en is naast websitebouwer en Google Apps Enterprise partner ook een belangrijke dns-agent voor de registratie van domeinnamen. Bys benadrukt dat de continuïteit voor bestaande klanten helemaal gegarandeerd is. De voormalige medewerkers van Bys zullen binnen Nuvia een gespecialiseerd team vormen dat zich volledig richt op de kmo-martk.

Bart Verhaegen, zaakvoerder van Nuvia, stelt dat de overname het team toelaat om voortaan “Google’s vernieuwende producten en concepten ook binnen het bereik te brengen van kleine(re) bedrijven.” Nuvia en Bys (van Frank Verhaegen) werkten in het verleden overigens ook al samen voor het leveren van webdiensten onder de noemer CloudCamper.

Nuvia levert niet alleen Google-diensten, maar zet ook in op de veranderingstrajecten die dit met zich meebrengt binnen hr en it. Voor het hr-gedeelte trekt Nuvia vaak samen met ADMB iS naar de klant.

Belangrijke klanten van Nuvia zijn onder meer de gemeente Zedelgem, retailketen Lola & Liza, mediabedrijf Caviar Productions, en textielproducent Grosso Moda in Nederland.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content