Omdat u belangrijk bent

Luc Blyaert was hoofdredacteur bij Data News

U, beste lezer, verdient het, informatie op uw niveau. En dat is wat wij u willen serveren, elke maand, elke week, elke dag, elk uur.

U, beste lezer, verdient het, informatie op uw niveau. En dat is wat wij u willen serveren, elke maand, elke week, elke dag, elk uur.

Jullie zijn met 50.000 die het Data News tijdschrift lezen. 60.000 krijgen elke dag op het middaguur onze nieuwsbrief. Bijna 1.000 volgen ons via Twitter. We tellen ook duizend leden op onze Data News groep op LinkedIn. En meer dan vijfhonderd fans op Facebook. We gaan nu nog een stap verder met de lancering van onze nieuwe website. Maandelijks komen jullie immers met meer dan 110.000 unieke bezoekers langs onze portaalsite.

Wij willen u uiteraard een sterke informatieve website blijven aanbieden. Nog sterker, we hebben een knowledge center uitgewerkt waar u terecht kan voor een overzicht van alle Belgische ict-bedrijven, start-ups, whitepapers en ict-opleidingen. Dit moet op termijn hét kenniscentrum worden.

Eén van de belangrijkste nieuwigheden is dat u zich zal moeten registreren om reacties te posten. Het is een kleine procedure: u hoeft slechts enkele gegevens in te vullen, maar kan wel nog steeds voor een alias kiezen. Wij denken dat dit het niveau van de reacties nog zal kunnen versterken. Vandaag zijn er immers al zeer waardevolle reacties op onze website, waarvoor dank. Vaak bieden ze een dieper inzicht in het besproken item. Soms zijn ze evenwel van een bedenkelijk niveau. Heel wat lezers hebben dit ook aangekaart bij de redactie. Uiteraard sluiten we deze bijzonder directe communicatievorm niet af. Integendeel, we zijn ervan overtuigd dat de interactie nog sterker zal worden indien het peil van de reacties nog wat hoger wordt getild. Laat u dus zeker niet afschrikken door de registratie op onze website. Op die manier willen we een waarborg bieden voor kwalitatieve informatie op uw niveau. Omdat u, beste lezer, belangrijk bent voor Data News, in al zijn informatiekanalen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content