Oneplus biedt excuses aan voor trage lancering Oneplus 2

OnePlus OnePlus 2 © OnePlus
Wim Kopinga Freelance journalist

Oneplus-medeoprichter Carl Pei heeft zijn excuses aangeboden voor de trage lancering van de Oneplus 2, het nieuwe vlaggenschip van het merk.

De Oneplus 2, de nieuwe flagshipkiller van het merk, heeft de nodige vertraging opgelopen. De nieuwe smartphone zou in augustus beschikbaar worden, maar het merk is pas net begonnen met het verschepen van de eerste toestellen. “We hebben de lancering van de Oneplus 2 verprutst”, schrijft Pei in een lange post op het forum van Oneplus.

“De lancering van de Oneplus 1 hadden we ook al verprutst”, klinkt het. “We stelden onszelf toen gerust dat we jong waren en dat we ervan zouden leren om het de volgende keer beter te doen.” Nu dat niet lukt, bied Pei zijn excuses aan voor het falen.

De telefoons van Oneplus zijn via een invite-systeem te kopen. Hierdoor zijn de ze maar zeer beperkt beschikbaar. Geïnteresseerden moeten daarom moeite doen om een uitnodiging te bemachtigen.

Om de vertraging goed te maken, overweegt Oneplus om de verkoop later in september of begin oktober een uur lang te openen voor iedereen. “We moeten nog kijken naar de productie om te zien wanneer dit precies haalbaar is”, aldus de medeoprichter.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content