Ontdek hier de kandidates voor She goes ICT 2016!

© Data News
Frederik Tibau expert Digital Innovation & Growth bij Agoria

Op donderdag 4 februari kroont Data News naar goede gewoonte de ICT Woman of the Year en de ICT Young Lady of the Year. In afwachting daarvan kan u uw stem uitbrengen op uw favoriete kandidates, die we graag even aan u voorstellen.

De ICT Lady of the Year is een vrouw die haar stempel drukt op de Belgische IT-sector. De genomineerden zijn vrouwen met pit die hun sporen ruimschoots verdiend hebben. Hetzij door hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen, of door hun opvallende carrière in zijn geheel. Vorig jaar verkoos de jury Joke Dehondt, ceo van het softwarebedrijf Inventive Designers.

Voor de ICT Young Lady of the Year gaan we op zoek naar vrouwen van dertig jaar of jonger, die ondanks hun leeftijd toch al een indrukwekkend parcours hebben afgelegd. Een jaar geleden was Ellen Van Den Berghe de laureaat. Zij tekent de digitale communicatiestrategie van de Nationale Loterij uit, inclusief analytics en implementatie.

In beide categorieën kan u stemmen op uw top drie. De jury kiest vervolgens uit de top drie een winnares. Die wordt bekendgemaakt op 4 februari in Bozar in Brussel. Wie er graag bij wil zijn kan zich hier inschrijven. Maar heren opgelet: mannen kunnen zich enkel inschrijven indien ze worden meegevraagd door een vrouw.

Bekijk hier de profielen van de Data News ICT Woman of the Year en van de Data News Young ICT Lady of the Year.

Stemmen op uw favoriete kandidates kan hier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content