Ook BASE stapt in groepsofferte

© belga

Ook BASE zal via groepsofferte.be meedingen naar de gunst van nieuwe klanten. De groepsofferte voor internet, digitale televisie en telefonie ontstond uit onvrede voor een aangekondigde prijsverhoging bij Telenet.

Het gaat niet om een klassieke groepsaankoop waarbij één aanbieder als winnaar uit de bus komt. Iedereen zal een van de voorstellen kunnen kiezen. Proximus, Scarlet, beide uit de Belgacom-stal, en TV Vlaanderen dienden eerder al een voorstel in. Volgens initiatiefnemer Kurt Buysse zijn alle voorstellen ‘exclusief voor groepsofferte.be’.

Inmiddels staat de teller op iets meer dan 50.000 deelnemende consumenten, 15.000 meer dan eind vorig jaar. ‘Met 55 procent geeft ruim de helft van de leden aan een voorstel te willen voor mobiele telefonie, terwijl 30 procent geen vaste telefonie in het voorstel wenst’, luidt het in een persbericht. 27.5000 consumenten vragen expliciet een voorstel voor mobiele telefonie, 85 procent onder hen is nu klant bij Telenet.

‘Het voorstel van BASE breekt de groepsofferte open’, klopt de organisatie zich op de borst. De telecomoperator zal enkel een aanbod voor mobiele telefonie indienen. Buysse wacht nog op feeback van Proximus om ook mobiele telefonie aan het bod toe te voegen.

Eind januari zal de concrete informatie van de aanbiedingen verspreid worden en vanaf dan kunnen geïnteresseerden intekenen.

Vorige maand zei Kurt Buysse dat de aanbiedingen lager in prijs zijn of meer opties bevatten, zowel ten opzichte van de eigen tarieven van de aanbieders als van Telenet. (Belga/MI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content