Origineel sinterklaasgeschenk: Steve Jobs actiefiguurtje

Een Amerikaans bedrijf ontwikkelde een actiefiguurtje van Apple’s CEO, maar het is helaas niet meer te koop.

Een Amerikaans bedrijf ontwikkelde een actiefiguurtje van Apple’s CEO, maar het is helaas niet meer te koop.

Er staan geen grenzen op de bewondering van Apple-fans voor Steve Jobs. Om daar gepast op in te spelen, ontwikkelde een Amerikaans bedrijf een actiefiguurtje van Apple’s CEO. Het is het jouwe voor de schappelijke prijs, toch voor Apple-fanaten, van 80 dollar. Helaas, er zijn er maar 300 van beschikbaar en die waren op twee dagen uitverkocht. En nu heeft Steve Jobs ook zijn advocaat op de verkoper afgestuurd zodat je het poppetje niet meer kan kopen.

Geen nood, op de website van het bedrijf kun je een resem foto’s van het actiefiguurtje bewonderen. Die realistische baard! Die smaakvol gekreukte jeans! Die nooit gewassen zwarte t-shirt! En die niet-werkende revolutionaire mini iPhone 4! Het actiefiguurtje heeft het allemaal.

Leuk extraatje: bij het figuurtje krijg je drie blanco “bubble cards” waarmee je Steve allerlei geinige dingen kunt laten zeggen. Je kunt het tekstballontje vervolgens aan zijn hoofd vastmaken, zodat het lijkt of “den Steve” een van zijn fenomenale one-liners debiteert. Wat is het toch fijn om een Apple-fan te zijn! O ja, de 300 actiefiguurtjes van Bill Gates die hetzelfde bedrijf volgens niet bevestigde geruchten ontwikkelde, zijn volgens kwatongen nog allemaal te koop.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content