Paratel en MobileWeb fuseren tot CM Telecom

MobileWeb en Paratel gaan voortaan samen door het leven als CM Telecom, naar hun gelijknamige eigenaar.

MobileWeb en Paratel gaan voortaan samen door het leven als CM Telecom, naar hun gelijknamige eigenaar.

Paratel werd in 1994 opgericht en was aanvankelijk in handen van VMMa, werd in mei overgenomen door de CM Group. Het bedrijf levert sms- en IVT-diensten. MobileWeb focust zich op zakelijke sms en mobiele betalingen. Dit bedrijf kwam in 2012 al bij de groep. Nu worden de twee samengevoegd onder één merknaam onder leidint van Yannic Beckers die eerder algemeen directeur van Paratel was.

“Er is reeds enkele jaren een consolidatiegolf aan de gang in de sector van de Wireless Access Service Providers in diverse Europese landen”, zegt Yannic Beckers, algemeen directeur van CM Telecom België. “Dit is een logisch gevolg van het volwassen worden van onze sector. Paratel wil nog steeds een leidende rol spelen in die consolidatie. We zijn dan ook verheugd met CM Groep een partner te hebben gevonden die deze strategie niet enkel onderschrijft, maar tevens internationale ambities koestert.”

Het samenvloeien betekent dat beide bedrijven voortaan samen zullen werken vanaf hun kantoor in Zaventem. Naast het volumevoordeel hoopt CM Telecom ook de verschillende accenten van beide bedrijven te kunnen combineren, zowel binnen België als ook in Nederland en de Engelse telecommarkt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content