Pauwels Consulting koopt failliet Indicta Europe

Stefan Grommen Stefan Grommen est rédacteur de Data News.

Pauwels Consulting heeft het Antwerpse it-dienstenbedrijf Indicta Europe overgenomen. Dat legde eerder dit jaar de boeken neer.

Pauwels Consulting heeft het Antwerpse it-dienstenbedrijf Indicta Europe overgenomen. Dat legde eerder dit jaar de boeken neer.

Indicta Europe is opgericht in 2003 en telde volgens de Nationale Bank 14 werknemers. Het bedrijf was gespecialiseerd in it-sourcing, internet- en intranetoplossingen, datacleansing en AS/400-tooling. Het bedrijf kwam dit voorjaar in de problemen en werd uiteindelijk in juli failliet verklaard.

Pauwels Consulting, dat focust op it-diensten en oplossingen voor de engineering- en farmasector in België, heeft het bedrijf nu overgenomen. Alle activiteiten en werknemers worden geïntegreerd. “Met de overname van Indicta Europe halen we ervaren it-professionals in huis”, stelt zaakvoerder Bert Pauwels in een persbericht. “Dat zorgt voor een kennisinjectie in onze organisatie en het stelt ons in staat om steeds meer it-projecten volledig in eigen beheer uit te voeren. Dit vergroot onze controle op de kwaliteit, snelheid en prijs van onze projecten.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content