Pebble komt met fitnesstrackers

© Pebble

Pebble komt met twee nieuwe fitnesstrackers, smartwatches met ingebouwde hartslagmeter en activiteitentracker, en een wearable voor hardlopers, de Pebble Core.

De nieuwe producten zijn dinsdag op Kickstarter geïntroduceerd. Pebble kon zijn eerste smartwatch dankzij het crowdfundingsplatform op de markt zetten.

De Pebble 2 en de Pebble Time 2 zijn updates van eerdere smartwatches. Beide zijn voorzien van hartslagmeter en bewegingssensoren, zijn waterdicht en gaan door hun e-inkscherm lang mee op een volle batterij. Ook hebben ze een microfoon om notities mee op te kunnen nemen. De Time 2 is het luxere van de twee nieuwe smartwatches en heeft een groter scherm, dat bovendien ook kleuren weergeeft.

De Pebble Core is het eerste Pebble-product dat geen smartwatch is en zelfs geen scherm heeft. Het houdt een verbinding met je telefoon zodat je die niet mee hoeft te nemen als je gaat sporten, maar toch muziek kunt luisteren via Spotify. Ook houdt het apparaatje je locatie bij door middel van gps en kun je zo je workout opslaan bij diensten als Runkeeper en Strava.

(Belga/WK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content