PerfICTion gaat Telenet-b2b-producten verdelen

© Belga
Stefan Grommen Stefan Grommen est rédacteur de Data News.

Het ict-resellernetwerk PerfICTion wordt Telenet Business Expert Partner, om de b2b-producten van het telecombedrijf naar de kmo-markt te brengen.

Het ict-resellernetwerk PerfICTion wordt Telenet Business Expert Partner, om de b2b-producten van het telecombedrijf naar de kmo-markt te brengen.

PerfICTion is een netwerk van 16 ict-resellers die samen de b2b-markt bewerken. Sinds kort is de organisatie ook een reseller van Telenet-producten. “Voor ons is PerfICTion een geschikte partner om dit marktsegment te bereiken”, vertelt Carl Alloin, sales director voor de kmo-sector bij Telenet, in een persmededeling. “Zij kennen de kmo-markt immers door en door en weten perfect wat voor kmo-klanten zinnige oplossingen en werkmethodes zijn. Bovendien hebben ze al een vertrouwensrelatie opgebouwd met hun klanten.”

Een aantal leden van het netwerk waren al Telenet Expert Partner, maar door PerfICTion als groep het label Telenet Expert Partner toe te kennen, gaat de samenwerking een stap verder. Concreet is de hele groep vanaf heden officieel aanbieder van het volledige b2b-productgamma van Telenet: internet-, telefonie-, data-, tv-, hosting- en securityoplossingen.

Enkele PerfICTion-vestigingen moeten nu nog wel de nodige opleidingen volgen en certificaten halen om de producten te mogen aanbieden en verdelen. Ze zouden daar, aldus nog Alloin, volop mee bezig zijn.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content