Photo Hall-winkels opnieuw verkocht

Frederik Tibau expert Digital Innovation & Growth bij Agoria

De zestien winkels van Photo Hall, die in 2012 werden aangekocht door Max Heilbron (de man die met B.Lite 4G wil aanbieden in Brussel), zijn alweer verkocht.

De zestien winkels van Photo Hall, die in 2012 werden aangekocht door Max Heilbron (de man die met B.Lite 4G wil aanbieden in Brussel), zijn alweer verkocht. Dat is maandag vernomen van een vakbondsbron en wordt bevestigd bij de bvba zelf. De nieuwe eigenaar is de Fransman Kevin Boirayon.

De vakbonden zijn ongerust over de toekomst van de winkelketen, waar nog een 40-tal mensen aan de slag zijn. Ze wijzen er op dat die nu al kampt met leveranciersproblemen en met lege rekken, wat weinig vertrouwen wekt bij de klanten.

“De nieuwe eigenaar zal dringend geld moeten injecteren”, verklaarde Pascal Strubbe van de socialistische vakbond. Maar hij heeft er weinig vertrouwen in dat dat zal gebeuren.

Het personeel zou ook in het ongewisse zijn over de toekomstperspectieven. “De lonen voor juli zijn correct uitbetaald, maar het is bang afwachten voor augustus”, luidt het.

De meeste winkels van Photo Hall bevinden zich in Brussel, naast twee in Vlaanderen (Gent, Leuven) en twee in Waals-Brabant.

Bron: Belga

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content