Proximus geeft klanten meer data

© Belga

Proximus geeft abonnees en prepaidklanten voortaan meer waar voor hun geld. Vooral de datalimieten in België en de rest van Europa gaan omhoog.

De ugprade gebeurt automatisch vanaf vandaag en geldt voor een reeks tarieven van Pay&Go, de Smart+ abonnementen als de zakelijke Bizz Smart XL-tarieven. Voor het eerst pakt de operator uit met databundels van tien gigabyte, iets waar Base enkel maanden geleden al mee stuntte.

Een overzicht van de nieuwe formules:

  • Pay&Go Smart en Pay&Go Max: Herladen voor 15 euro levert je voortaan 500 MB in plaats van 250 Megabyte op. Wie dat online of via de MyProximus app doet krijgt nog eens het dubbele.
  • Smart+50 wordt omgedoopt naar Smart+45: 5 euro per maand goedkoper, het datavolume gaat van 3 GB naar 4 GB.
  • Smart+65: voortaan krijg je 10 GB in plaats van 5 GB om te surfen en 240 minuten bellen naar Europa en 240 megabyte om in de EU te gebruiken. Bellen en sms’en in België was onder dit tarief al onbeperkt.

Zakelijk aanbod

Voor de zogenaamde Small Enterprise/Small Office-Home Office klanten gaat het bedrijf van drie structuren naar één Bizz Smart-Gamma waarmee je gratis kan bellen in België naar Proximus en vaste lijnen. Optioneel kan dat ook naar Proximus-nummers in het buitenland. Opgelet, hier zijn de prijzen exclusief btw.

  • Bizz Smart XL 40: onbeperkt bellen en sms’en in België, 4 gigabyte data.
  • Bizz Smart XL 60: onbeperkt bellen en sms’en in België, 10 gigabyte data, 240 minuten in de EU, 240 minuten vanuit België naar de EU en 240 MB om te surfen in de EU.
  • Bizz Smart XL Europe: Onbeperkt bellen in België en 10 GB (vroeger 5 GB) data. Binnen Europa kan je gratis sms’en 1000 belminuten gebruiken (vroeger 700), en 1 GB (vroeger 700 MB)

Tot slot is er nog het nieuwe Bizz Smart XL 10 waarmee je voor tien euro per maand gratis belt naar collega’s en vaste lijnen. Daar bovenop krijg je 100 minuten, 250 smsjes en 250 MB.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content