Randstad stapt over op Google Apps for Business

De bijna dertigduizend medewerkers van HR-dienstverlener Randstad zullen het webgebaseerde platform van Google gebruiken voor communicatie en samenwerking

Alle vestigingen van Randstad gaan gebruik maken van Google Apps for Business. De clouddienst van Google vervangt de Lotus Notes- en Microsoft-toepassingen die de HR-dienstverlener tot nu toe gebruikte.


Randstad Holding in Nederland en Randstad België, Frankrijk, India, Japan en Hong Kong zijn al overgestapt naar de clouddiensten van Google. De HR-dienstverlener ontplooit het platform verder in 2013 zodat uiteindelijk wereldwijd alle 29.000 medewerkers Google Apps for Business zullen gebruiken. Met de ingebruikname van Google Apps standaardiseert Randstad Holding zijn e-mailsysteem en beschikt het voortaan over één wereldwijd adresboek. Medewerkers van verschillende kantoren kunnen met elkaar communiceren en samenwerken via Google Talk en live videochatten via Hangouts.


“We zien dat werknemers snel wennen aan het nieuwe systeem, omdat ze veelal al in hun privé-omgeving gebruik maakten van Google-oplossingen zoals Gmail,” zegt Hans Wanders, cio van Randstad. g-company, de partner van Google die gespecialiseerd is in de uitrol en ondersteuning van Google-producten voor het bedrijfsleven, ondersteunt Randstad bij de overstap naar Google Apps for Business.


Randstad is een allround dienstverlener op het gebied van human resources en heeft vestigingen in veertig landen. Randstad is in België actief sinds 1965 en telt ongeveer 1.360 medewerkers. Het heeft bij ons 193 kantoren verspreid over het hele land.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content