RealDolmen koopt Franse T-Systems (update)

Kristof Van der Stadt
Kristof Van der Stadt Hoofdredacteur bij Data News

RealDolmen neemt T-Systems over dat gespecialiseerd is in .Net en software rond levensverzekeringen.

RealDolmen neemt T-Systems over dat gespecialiseerd is in .Net en software rond levensverzekeringen.

T-Systems in Rijsel telt een veertigtal medewerkers en draait een jaaromzet van zo’n 3 miljoen euro. RealDolmen neemt het bedrijf over via Airial, de Franse poot van de dienstenleverancier. Airial focust onder meer op het pensioenswezen. Het framework rond levensverzekeringen dat T-Systems ontwikkelde, zal ingepast worden in dat aanbod.

In een persmededeling geeft Bruno Segers, ceo van RealDolmen te kennen dat de overname strategisch belangrijk is voor het noorden van Frankrijk. “De overname biedt ons de mogelijkheid om een lokale singlesource activiteit op te starten in het noorden van Frankrijk, terwijl we ook de aanwezigheid van de groep in de lokale verzekeringssector versterken”, klinkt het.

T-Systems zal onder de vlag van Airial varen en blijft verankerd in Rijsel. Hoeveel RealDolmen betaalde voor de overname, werd niet meegedeeld.

/Update 06-07-2010:

RealDolmen en T-Systems Frankrijk benadrukken dat enkel de operationele afdeling in Rijsel overgenomen werd en dus niet de volledige Franse vestiging van T-Systems.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content