Securex gaat voor SaaS van NorthgateArinso

De specialist in HR-oplossingen Securex heeft gekozen voor de SaaS-oplossing eurHReka van NorthgateArinso als basis voor de diensten aan z’n klanten. Een orgineel partnership.

De specialist in HR-oplossingen Securex heeft gekozen voor de SaaS-oplossing eurHReka van NorthgateArinso als basis voor de diensten aan z’n klanten. Een orgineel partnership.

HR-dienstverlener Securex is aanwezig op de Belgische, Luxemburgse en Franse markt. Het bedrijf heeft 30.000 klanten, 1600 werknemers en een omzet van 226 miljoen euro.

NorthgateArinso van zijn kant is een leverancier van HR-oplossingen. De firma heeft drie afdelingen: outsourcing, technologie en consultancy. NorthgateArinso heeft in het bijzonder z’n softwareplatform euHReka geüpdatet naar het SaaS-model. EuHReka staat in voor de betaling, het beheer en de evolutie van het personeel, voornamelijk bij grote organisaties.

Het is precies die euHReka-oplossing waarvan beide bedrijven een jaar geleden hebben besloten om ze aan te passen aan de noden van de kmo. Securex, dat nochtans 170 ict’ers in dienst heeft, verkoos om niet z’n eigen oplossing te herontwikkelen. Het gaat voor het platform van NorthgateArinso, dat wel is verrijkt met bepaalde specifieke functies voor Securex.

Een origineel partnership, zonder de minste financiële participatie, aangezien Securex het aanbod van NorthgateArinso verrijkt door bijvoorbeeld HR-studies ter beschikking te stellen en bepaalde functies aan te passen op de noden van kmo’s, terwijl NorthgateArinso het aangepaste platform kan aanbieden op andere markten dan de Belux en Frankrijk. Voor de klanten zijn er vooral de voordelen van het SaaS-model, zijnde webtoegang, een self-serviceportaal en een abonnementsformule.

De nieuwe dienst, die door Securex ‘HRonline’ werd gedoopt, wordt beschikbaar in drie versies comfoHRt, ExpeHRt ou OutsouHRce. Het aanbod wordt binnenkort door pilootklanten uitgetest en gaat waarschijnlijk begin januari 2011 in productie.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content