Silicon Group koopt Info-Service

Stefan Grommen Stefan Grommen est rédacteur de Data News.

Silicon Group, een Belgisch ict-dienstenbedrijf met focus op de kmo-wereld, heeft Apple-specialist Info-Service uit Waasmunster overgenomen.

Silicon Group, een Belgisch ict-dienstenbedrijf met focus op de kmo-wereld, heeft Apple-specialist Info-Service uit Waasmunster overgenomen.

Met Info-Service, uit Waasmunster, breidt Silicon Group zijn aanbod uit naar producten van Apple. Info-Service is daarvoor een erkende dienstenleverancier. Volgens Silicon Group maken de producten van Apple opgang bij kmo’s, ook buiten de grafische sector.

Voor Silicon Group is Info-Service al de vierde dochter. De groep werd in 2004 opgericht onder de naam ‘Silicon Holding’. Die firma nam toen het Brugse it-dienstenbedrijfje Silicon Center over, dat al sinds 1988 aan de weg timmerde. Een jaar later volgde de opening van een Oost-Vlaams kantoor in Sint-Martens-Latem. In 2006 kocht Silicon Holding het in 1993 opgerichte AMW, dat zich focuste op documentbeheer- en faxoplossingen. Nog een jaar later werd het Brusselse Triac overgenomen, dat al sinds 1978 bestond. In 2008 smolten al die bedrijven en filialen samen onder de naam Silicon Group.

Met Info-Service erbij verdubbelt Silicon Group zijn klantenbestand tot ongeveer 1000 stuks. De meeste van die klanteb zijn kmo’s met 5 tot 100 computergebruikers.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content