Simac wordt partner van Violin in België

Marc Husquinet Marc Husquinet is redacteur van Data News.

Integrator Simac is officieel aangeduid als de eerste Belgische Authorized Service Provider van Violin, specialist in Flash-opslag.

Integrator Simac behoorde al tot de potentiële partners, maar is zopas ook officieel aangeduid als de eerste Belgische Authorized Service Provider van Violin, specialist in Flash-opslag.

Violin is een van die Amerikaanse start-ups die van Flash-storage zijn specialiteit heeft gemaakt. Flash biedt honderden TB capaciteit met IOPS input/outputprestaties die in de miljoenen berekend worden, kortere latentietijden en een lager energieverbruik.

Vicevoorzitter en CTO Jonathan Goldick zei ons begin december nog: “Over 3 jaar zal alle primaire opslag op Flash gebeuren. Violin wil met Flash voldoen aan dezelfde eisen als de high-end schijf vandaag.”

In ons land nam Violin in de zomer van 2012 Jan Vleminck in dienst (die nog gewerkt heeft voor NetApp) als country manager Belux om er de partnerships te ontwikkelen.

Op onze website van 25 juni 2012 noemden we de namen van de eerste integrators. Nu kondigt het bedrijf aan dat integrator Simac officieel werd aangewezen als Authorized Service Provider.

De technici van Simac volgden een opleiding in Californië, op de hoofdzetel van Violin, over opslagsystemen met Flashgeheugen.

“Simac heeft ruime ervaring in datacenters en weet perfect hoe servers, applicaties, netwerken en opslagsystemen met elkaar in overeenstemming gebracht moeten worden”, aldus Jan Vleminckx.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content