Skyscrapers verhuist shared-hostingklanten naar Combell

© Shared hosting
Frederik Tibau expert Digital Innovation & Growth bij Agoria

Skyscrapers, een specialist in managed services voor publieke clouddiensten zoals AWS, verhuist zijn shared hostingklanten naar marktleider Combell. “Shared hosting is geen kernactiviteit meer voor ons bedrijf”, oppert ceo Frederik Denkens.

Skyscrapers wil zich naar eigen zeggen voluit concentreren op managed services voor publieke cloudboeren zoals Amazon Web Services. “Maar omdat we een aantal shared hostingklanten in de portefeuille hadden, moesten we op zoek naar een derde partij om die afnemers een nieuwe thuis te geven”, aldus Denkens. “Na lang wikken en wegen hebben we beslist om met Combell in zee te gaan.”

De shared hostingklanten van Skyscrapers worden rechtstreeks klant bij Combell, en hun hostingdiensten komen onder het beheer van de Gentenaars. De migratie van de diensten is intussen volop aan de gang.

“Het verheugt ons dat we de hostingklanten van Skyscrapers een nieuwe thuis kunnen geven”, vertelt business developer Jimmy Cappaert van Intelligent, de koepel boven Combell. “De innovatie op onze shared hostingdiensten is de afgelopen jaren flink toegenomen, dat zullen onze nieuwe afnemers snel doorhebben.”

Skyscrapers is een expert in publieke clouddiensten voor (web-)applicaties. Het bedrijfje uit Antwerpen is gespecialiseerd in het bouwen en beheren van schaalbare en hoog-beschikbare hosting platformen op providers zoals Amazon Web Services.

Het team rond Frederik Denkens werkt voor verschillende start-ups, softwarebouwers, agencies en e-commerce bedrijven binnen heel Europa.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content