SlatePro: ‘Het bureau dat Steve Jobs zou hebben gekocht’

© SlatePro
Michael Ilegems Chef van Knack Focus en KnackFocus.be

iSkelter vindt dat het tijd wordt om het klassieke bureau op te bergen. Met SlatePro heeft het Amerikaanse bedrijf een bureautafel op maat van computer-, tablet- en smartphonegebruikers gemaakt.

Op het crowdfundingplatform Kickstarter zamelt iSkelter Factory – een Amerikaans bedrijf dat bestaat uit ontwerpers, schrijvers, fotografen en productontwikkelaars – geld in voor zijn SlatePro, een bureel voor technologiefreaks.

SlatePro – ongeveer 70cm hoog, 1m20 breed en 60 cm lang – heeft smartphone- en tablethouders, geschikt voor zowat alle modellen, van iPhones en iPads over Galaxy’s tot HTC-toestellen en Nexus-apparaten.

Op de tafel – gemaakt van bamboehout, een beschermend laagje acryl en stalen poten – past een computer van eender welk formaat. Het tafelblad bevat gleuven die ervoor zorgen dat de warmte uit uw apparatuur kan ontsnappen, en die de bekabeling van uw elektronische apparatuur kunnen opvangen. Er past ook een mousepad op. Verder krijgen papierwerk, pennen en een koffietas hun eigen plekje.

“Het bureau dat Steve Jobs zou hebben gekocht”, schrijft Cult of Mac over SlatePro, dat als alles volgens plan verloopt – het beoogde bedrag op Kickstarter werd alvast gehaald – voor een dikke 500 euro in de winkels komt te liggen. De verzendkosten bedragen wel 92 euro.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content