Slimme vibrator te bedienen met smartphone

Michael Ilegems Chef van Knack Focus en KnackFocus.be

De slimme vibrator Vibease kan via Bluetooth gekoppeld worden aan je smartphone en bediend worden aan de hand van apps. Zo is er een app met erotische luisterboeken die de vibrator doet trillen bij pikante passages.

Een bedrijf uit Singapore ontwikkelde een slimme vibrator die je kan besturen met een iPhone of Android-telefoon en een aantal ondersteunde apps.

Zo is er de Fantasy App met erotische luisterboeken, waarbij de vibrator aan het trillen slaat als er pikante boekfragmenten de revue passeren. En met de Vibease Intimate App kan je chatten met je geliefde en tegelijkertijd de vibrator vanop afstand in werking doen treden.

De Vibease kan draadloos aan je smartphone gekoppeld worden via Bluetooth, maar is ook los te gebruiken. Het ding is 8 cm lang en komt zo’n drie uur toe op één batterijlading.

De slimme vibrator ligt voorlopig nog niet in de winkels, maar het ziet ernaar uit dat daar binnenkort verandering in komt. Het bedrijf lanceerde een campagne op de crowdfundingplatform IndieGogo, waar mensen hun steentje konden bijdragen door het toepasselijke bedrag van 69 dollar te betalen. Binnen de 24 uur werd het vooropgestelde bedrag van 15.000 dollar opgehaald, en intussen staat de teller al op meer dan 30.000 dollar.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content