SOA People neemt Keneos over

© istock

Het Belgische SOA People neemt Keneos volledig over. Daarmee haalt de groep dit jaar de kaap van honderd miljoen euro omzet.

SOA People, met 450 werknemers en 60 miljoen euro omzet specialiseert zich al sinds 2007 in consulting en services rond SAP. Door Keneo in huis te halen neemt het bedrijf een partner over die eveneens werkt rond SAP, goed voor 150 medewerkers en een omzet van 21 miljoen euro.

Met de overname vergroot SOA People zijn Europese focus met naar eigen zeggen een versterking rond SAP cloud solutions. Ook financieel brengt het de onderneming naar een hoger niveau. “Met de overname van Keneos zijn we er zeker van dat we ons doelwit van honderd miljoen euro geconsolideerde omzet in 2015 halen,” zegt Khalil Hodaibi, oprichter en ceo van SOA People.

Het bedrijf wist de afgelopen jaren wel meer overnames te doen. Zo kreeg het begin 2013 Opteon in handen en nam het in 2012 de Nederlandse ERP-specialist Perfect for People over. Mogelijk blijft het daar niet bij want SOA People heeft al enkele jaren de ambitie om tegen dit jaar ook Duitsland te veroveren.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content