Stem nu en bepaal mee wie een Data News Award wint

Stem nu via www.datanewsawards.be © DN

Nog tot 8 mei kan u stemmen op uw favoriete ICT-leveranciers, -bedrijven en -producten. De winnaars maken we op 2 juni bekend tijdens het Data News Awards for Excellence evenement in Brussels Expo.

Op 2 juni vindt de ondertussen al 23ste editie van de Data News Awards for Excellence plaats in Paleis 11 van Brussels Expo op de Brusselse Heizel. Mét alle ingrediënten die u van ons gewend bent om er een feestelijke avond van te maken: een grootse awardshow, een topdiner, én high-level networking. Na de ‘Stay Wild’ editie vorig jaar, kiezen we nu voor een gala met ‘The Art of Networking’.

De komende tijd gaan we alvast op zoek naar winnaars. De eindbeslissing wordt genomen door onze professionele jury, maar ook voor u is er een belangrijke taak weggelegd. Traditioneel bepaalt uw stem mee welke genomineerden in overweging genomen worden om met zo’n felbegeerde award aan de haal te gaan. Nog tot 8 mei kan u via www.datanewsawards.be uw stem uitbrengen op ICT-leveranciers en -bedrijven in 14 categorieën. De vijftiende categorie, de ICT Personality of the Year, is voorbehouden voor de redactie. We hopen dat u even enthousiast en even massaal als de vorige jaren uw stem zal uitbrengen!

De winnaars maken we bekend op 2 juni tijdens de Data News Awards for Excellence. Wil u er graag bij zijn? Wil u graag uw contacten, klanten en prospecten erbij? Dat kan! Boek uw zitjes via www.datanewsawards.be. Heel graag tot 2 juni.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content