Stoelendans bij Voxbone

Oprichters Rod Ullens en François Struman laten het dagelijkse management van het Brusselse internettelefoniebedrijf Voxbone over aan nieuwe ceo Itay Rosenfeld.

Chief commercial officer Itay Rosenfeld (ex-Cisco) schuift bij Voxbone door naar de positie van ceo. Medeoprichter Rod Ullens ruilt zijn ceo-stoel in voor die van voorzitter van de raad van bestuur. Medeoprichter François Struman ruilt zijn positie van chief technology officer (cto) in voor die van strategisch raadgever. Dirk Hermans die tot nu toe verantwoordelijk was voor onderzoek en ontwikkeling wordt de nieuwe cto van het Brusselse internettelefoniebedrijf.


Voip-specialist Voxbone werd acht jaar geleden opgericht en telt ondertussen 85 medewerkers. De omzet steeg in 2012 met twintig procent tot 18 miljoen euro. “Nu het bedrijf een stevige basis heeft, hebben François en ikzelf beslist om ons te concentreren op de lange-termijn strategie en strategische initiatieven van Voxbone,” zegt Rod Ullens.


Voxbone werd vorig jaar geselecteerd voor de Deloitte Fast 50, de lijst van snelst groeiende ict-bedrijven van de Benelux. In 2011 won het bedrijf een ICT Gazelle-award van Data News.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content